Overnatning Struer “Pallisgård B&B” Byder Velkommen

Vores dejlige gård ligger omkring 4 km nord for Struer i 38 meters højde med udsigt til Limfjorden. Mod øst ligger Venø og længere væk Salling. Mod nord kan vi se Oddesundbroen, Thyholm og Mors. Der er ca. 1 1/2 km til badestrand - under 3 km til en af Danmarks smukkeste golfbaner, ejet af Struer Golfklub. I nærområdet finder man Humlum Fiskeleje, Toftum Bjerge, - der er under 40 km til Vesterhavet med f.eks. Bovbjerg, Harboøre, Thyborøn og Thy naturpark.

Vi har masser af plads og derfor udlejer vi 2 værelser og tilbyder ligeledes muligheden for at tilkøbe et meget lækkert morgenmåltid. Værelserne kan lejes som henholdvis dobb.vær. og enkeltværelse. De er beliggende op til et opholdsrum og badeværelse, som begge værelser deles om

I forbindelse med værelserne er der et fuldt udstyret “fransk Køkken”, som vore gæster har lov til at benytte. Ligeledes et “Orangeri” på ca 45 m2, som må benyttes, når vejret tillader det.

Det er muligt at lave en opredning på 125, - kr.

Se også vor facebookside https://www.facebook.com/Pallisgaard-BedBreakfast-718948708209752/                      

Begge værelser har udsigt over Limfjorden.

Begge værelser har udsigt over Limfjorden.

Begge værelser har 2 enkeltsenge sat sammen til en dobbelt seng, der er fladskærm, fri Wi-Fi, senge linned, 2 håndklæder, hjemmesko, en badekåbe og som tidligere nævnt adgang  til delt badeværelse, “fransk køkken”  og Orangeri.

Begge værelser har 2 enkeltsenge sat sammen til en dobbelt seng, der er fladskærm, fri Wi-Fi, senge linned, 2 håndklæder, hjemmesko, en badekåbe og som tidligere nævnt adgang til delt badeværelse, “fransk køkken” og Orangeri.

Vi har en stor have med mange muligheder for at finde en hyggelig krog. Vi er behjælpelige med havemøbler o.lign.


Vi har været utrolig glade for at bruge Niels og Birgits B & B ved forskellige lejligheder. Det ligger utrolig skønt midt i naturen.
Vi kommer helt sikkert tilbage til Overnatning Struer.
— Karin og Jens

Værelserne ligger op til et mindre opholdsrum og det delte badeværelse.

Værelserne ligger op til et mindre opholdsrum og det delte badeværelse.


Det “franske køkken”
Begge værelser har eget tv med DR 1, DR 2, DR Ramasjang, DR K, DR HD og Dr Update. 
Trådløst netværk: WiFi (gratis).  

"Det franske køkken"

"Det franske køkken"

Mod bestilling gør meget gerne et lækkert morgenmåltid med masser af hjemmelavede specialiteter.

Morgenmaden koster 75 kr per person og serveres , hvis vejret tillader det, i vort Orangeri - ellers i det franske køkken på det aftalte tidspunkt. Husk at sige, om I ønsker te eller kaffe.

 Værelsesprisen er inkl. sengelinned og håndklæder. Der vil blive tømt skraldespande hver dag , morgenmaden vil blive afryddet , men ellers vil der ikke være nogen service i løbet af dagen. Man er dog altid velkommen til at opsøge os med spørgsmål om diverce.

Vi håber I vil nyde opholdet hos os og savner I noget eller kan vi hjælpe med noget så spørg endelig.